Τρόποι Αποστολής

2610 009626

Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 210 2208156 , 2610 009626. Καθημερινά 10:00-15:00

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Γ
ια τις αποστολές εντός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με τη Γενική Ταχυδρομική
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση η αποστολή να γίνει με διαφορετικό τροπό ανάλογα τον όγκο και τον προορισμό.
Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε email με πληροφορίες της αποστολής.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ανάλογα με την περιοχή σας.


ΧΡΕΩΣΗ
Τα έξοδα αποστολής είναι 4€ για αγορές έως 70€. Στις παραγγελίες που η αξία τους είναι από 70€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρέαν. 


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  • Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 15 ευρώ ανεξαρτήτου όγκου.
  • Για τις αποστολές στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 ημέρες και ο τρόπος αποστολής ποικίλει ανάλογα τον όγκο και το βάρος. 
  • Η υπηρεσία της αντικαταβολής δέν ειναι διαθέσιμη για τις αποστολές στην KύπροΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα courier της περιοχής σας , εφόσον μας ενημερώσετε σχετικά στα σχόλια της παραγγελίας σας.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα πρότερης τηλεφωνικής ενημέρωσης από τις εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε για την ακριβή ώρα παράδοσης
Σε κάθε παρίπτωση κωλύματος παράδοσης  της αποστολής σας , η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σας για να γίνουν οι απαραίτητες συννενοήσεις.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας αν κάποια είδη απο την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι απο 2-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Οι παραγγελίες που θα δοθούν από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή βράδυ εκτελούνται από Δευτέρα πρωί .


ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


About